Събития / Events

Go down

Събития / Events

Писане  Dr0pp3R on Нед Яну 27, 2013 1:03 am

PK EVENT - Убийства директна елиминация

Организира се турнир по двубой с директна елиминация. Финала се изпълнява в специални условия. Наградата на това събитие е винаги най-голяма. За Blade Knights са забранени всякакви животни и бъфове. За елфа са забранени животни. За останалите герои е позволено всичко, освен бъф от друг герой.
Всякакви видове бъгове са забранени в този евент!
Master PK Event - Убийства директна елиминация с финал

Организират се два PK евента. Победителите от двата евента (не получават награди) се изправят един срещу друг в дуел със зададени условия от ГМ/Админ. Наградата на това събитие е двойно или тройно по-голяма от тази на единичния PK евент. Забранен е бъфа от друг герой.Survivor Event - Масовка по оцеляване

Всички се събират на едно място. Когато администратора даде старт, всички започват да се убиват, докато остане само един. Той е победител. Ако някой или някои от играчите се скриват и изчакват последния момент за да нападнат, за да се предпазят, те биват дисквалификацирани. Всички трябва да вземат максимално участие
Всякакви видове бъгове са забранени в този евент!


Team-Up Event - Отборна игра

Организира се битка 2 или повече играча срещу други, същите на брой играчи (всеки си избира с кого е, организатора само ги изправя едни срещу други). Всичко е позволено, само не Buff на Blade Knight. Животни и т.н. са позволени. Ако оцелее само един от отбора, той получава наградата. Ако уцелят двамата и двамата получават награди. Ако и четиримата участници умрат може да се счете като равен и да отпаднат а може и да се преиграе, ако участниците желаят. Този event може да се направи и турнирно, със записване и такса за участие.Elite Team-Up Event - Елитни отборни сблъсъци !

Elite Team-Up евент се организира и провежда по същия начин като Team-Up евент, с разликата че един отбор се състои от 5 вместо от двама играча. Всички Pets са позволени.Този event може да се направи и турнирно, със записване и такса за участие.Melee Event - Безкористна битка за оцеляване!

Играчите биват събрани на определено за целта място, в което дори при убийство ги преражда на същото място ( Най-често в затвора ). При старт, всички започват да се бият. Гейм мастара или Гейм мастарите премахват най-губещите и най-неактивните играчи, докато не остане само един който бива провъзгласен за Melee Master. Всяко провъзгласяване на нов Melee Master както и всяка успешна защита на титлата носи големи възнаграждения.Chase Event - Не можеш да ме хванеш!

Организатора на събитието избира някоя по-малка карта или точен предел от по-голяма карта. Това е като Find Event, но с разликата, че администратора бяга от играчите. Първия играч, успял да натисне Trade върху бягащия администратор печели. GM/Администратора е длъжен да му даде награда веднага след като е бил спрян с trade функцията.Drop Event - Аз ще го взема!

Лицето, организиращо събитието казва една локация, където хвърля Бохове, които могат да бъдат взети само при инвазия или др. специални евенти. Ако събитието се провежда извън някой град, то убийствата с цел взимане на предметите са позволени. Възможен е Drop евент и с други предмети, стига да могат да бъдат drop-вани.Find Event - Който търси, намира !

Гейм мастарът се скрива някъде в желана от него локация, която е достъпна за играчите. Той казва единствено наименованието на локацията (примерно Lorencia, Devias) и чака. Първия открил го получава награда. По преценка на организатора може да се сложи време за изпълнение.Race Event - надбягване

Всички свалят крилата и се качват на Unicorn-и и се състезават на пясъчната писта в Lorencia. Броя на обиколките и наградата се определя от организатора.Legends vs. New Stars - Легенди срещу Изгряващи звезди

Избират се два отбора от по 10 човека - едните членове на залата на славата (доказали се с времето играчи) и 10 от ново изгряващите звезди в сървъра. Води се масивен сблъсък до отразяването на победител. Мача свършва, когато всички от единия отбор са елиминирани, следователно победител е другия отбор. Всички Classes са позволени. Позволени са всички видове Buff в Party-та на отборите. Всички Pets са позволени. Всеки участник трябва да е с MAX Stats задължително!

avatar
Dr0pp3R
Модератор
Модератор

Брой мнения : 28
Join date : 26.01.2013

Вижте профила на потребителя http://fun.legendary-mu.info/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите